На столичних Березняках водій Chevrolet Cruze помер за кермом.
Про це повідомили в групі "Вартові Еспресо".
За попередніми даними, водій їхав з боку Дарницького шосе, коли знепритомнів за кермом. В внаслідок чого некерований автомобіль киянина виїхав на зустрічну смугу, де протаранив BMW.
"Зі слів водія BMW, вона заздалегідь побачила, що на неї хаотично рухається автомобіль, тому вона "здала" назад, але уникнути зіткнення не вдалося", - йдеться в повідомленні.

Небайдужі громадяни викликали карету "швидкої", а в цей час водія намагалися реанімувати самостійно. "Швидка" їхала довго, тому люди побігли в найближчий спорткомплекс, де чергували медпрацівники і направили їх до місце НП.

Медики, близько 40 хвилин боролися за життя 62-річного киянина, але безрезультатно. Він, неприходячи до свідомості, помер на місці.
Водій BMW значних травм не отримала.
На місці події працюють правоохоронці, які і встановлять деталі того, що сталося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві "синій" таксист збив на переході маму з дитиною - " встигла відштовхнути коляску"

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві таксі потрапило в страшну ДТП, лікарі роблять все можливе: "зламані ноги, ребра..."

Також «Знай.иа " писав, що На Київщині потяг підім'яв під себе старенький "Жигуль", автомобіль і людина - в м'ясо