Відомий український телеведучий Юрій Горбунов поскаржився фанатам на важкий робочий день, і поцікавився у них, чи є спосіб покращити собі настрій на робочому місці. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram

«Якийсь важкий початок робочого тижня! Є варіанти, як його зробити веселішим!?», - запитав він у підписників, опублікувавши своє втомлене і заклопотане селфі.

Фанати не забарилися і засипали Горбунова цікавими пропозиціями.

«Подивитись усі частини «Скаженого весілля»!», «Романтичні пісні послухати!», «Треба їхати на океан!», - радять більш оптимістично налаштовані підписники.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Піти додому!», «Бухнути», «Просто пережити», - додають ті, хто налаштований не так оптимістично.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також «Знай.uа " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.