Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Теща розправилася з зятем, після чого намагалася приховати причетність до скоєного.

Таким чином повідомляється, що інцидент стався в Києві, за адресою Любомира Гузара. У квартирі одного з будинків між родичами стався конфлікт, і жінка вдарила зятя ножем у живіт.

Під час надання медичної допомоги потерпілий помер. Речовий доказ поліцейські вилучили та направили на проведення відповідної експертизи.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше родичі потерпілого розповіли, що чоловік повернувся додому, як раптом йому стало погано. Жінки відразу ж викликали карету швидкої допомоги, але лікарі встигли лише констатувати смерть, і виявили на животі ножове поранення.

Помітивши деякі розбіжності у свідченнях, правоохоронці повторно опитали тещу. Спочатку жінка всіляко заперечувала свою причетність до смерті померлого, але далі зізналася, що під час конфлікту вдарила родича кухонним ножем у живіт.

Нагадаємо, раніше У Києві зник чоловік з вадами пам'яті, родичі збиваються з ніг: "місяць невідомості". У Києві тривають пошуки літнього чоловіка, зниклого безвісти 13 січня у Святошинському районі міста.

Як повідомляє портал "Знай.ua" "Ваша дитина зникла": мамі подзвонили зі школи і ледь не довели до інфаркту.

Також "Знай.ua" писав, що У Дніпрі зникла харків'янка зі зміями на ключицях: рідні божеволіють. Востаннє дівчина виходила на зв'язок з рідними 3 лютого.