Стало відомо про те, що в Києві на дитячому майданчику були виявлені ртутні градусники. Всі вони були розбиті, відповідно, небезпечні для інших.

Таким чином повідомляється, що сталося це в Оболонському районі столиці. Прямо на дитячому майданчику була знайдена вкрай небезпечна знахідка, і це не просто сміття, пляшки, або ж недопалки.

На сторінці КАРС "Київська служба порятунку" в соціальній мережі Facebook повідомили, що було знайдено шість розбитих ртутних термометрів.

Хто, а головне навіщо їх там залишив-залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Все вже було прибрано, проте киян закликали ознайомитися з правилами, що потрібно робити якщо такий градусник розбився.

Варто при цьому відзначити, що в кожному районі Києва встановили спеціальні контейнери, які призначені саме для небезпечних відходів, а саме: градусників, батарейок і лампочок.

Де знаходяться ці контейнери можна побачити на карті по посилання.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.