У Києві в Солом'янському районі провалився величезний шматок асфальту просто посеред тротуару, на його місці утворилася глибока яма. НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська.

"Вхід в Нарнію. Заявку на 1551 відправили", - повідомили очевидці, передає APnews.

Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Зараз співробітники Київводоканалу ліквідують наслідки аварії. В першу чергу, необхідно повернути холодну воду городянам.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Яму поки що обнесли огороджувальною стрічкою.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що з Оболонського району в Києві перестали вивозити сміття. Місцеві жителі змушені милуватися заповненими баками.

Таким чином, повідомляється, що місця, куди жителі Оболоні викидають пакети з відходами, перетворилися на справжнє звалище. Фотофакти розмістив користувач мережі в пабліку»Оболонський район м.Києва".

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що закарпатці, на жаль, і надалі викидають і залишають сміття аби де, незважаючи на сміттєву проблему в краї.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.