Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, телеведучий опублікував фото з тренерським складом "Голосу країни".

Юрій Горбунов опублікував фото, в якому повідомив українцям про вихід нового випуску "Голос" і закликав усіх подивитися його.

На опублікованому фото можна побачити ведучих програми Юрія Горбунова і Катю Осадчу в оточенні знаменитих тренерів: Наді Дорофєєвої, Монатіка, Олега Винника і Тіни Кароль.

"Ви з нами? Голос вже в ефірі!! Гарна традиція по неділях збиратися на 1 + 1! Дивимось разом!",- написав ведучий.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Але особливу увагу шанувальників привернув ще один персонаж на фото - Дан Балан.

"А-аааа... Спасибі за Даніка ", " Дааан 😍", " цікаво що ж там робить Дан?!", "ТОВ Данчик я вже не можу дочекатися нокаутів", " де ж нокаутиии🤧", " чекаємо нокаутів з Тіною і Даном!", "Балан + Кароль це чарівна парочка", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також «Знай.иа " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.