Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, телеведучий вирішив показати закулісний момент з шоу "Голос країни" на каналі "1+1".

Юрій Горбунов опублікував фотографію із зірковим членом журі шоу" Голос країни " співаком Даном Баланом і розповів, що його шанувальники давно хотіли подібний знімок.

На опублікованому фото можна побачити Юрія Горбунова, який стоїть поруч з Даном Баланом. Також на знімку можна побачити і його дружину, телеведучу Катю Осадчу.

Так, на фото Горбунов одягнений в піджак небесно-блакитного кольору і чорну сорочку. У Дана Балана також можна помітити сорочку чорного кольору, проте палітра його піджака відрізняється, адже він забарвлений в блідо-рожевий колір. Так само Катя Осадча, для появи на шоу, вирішила вибрати яскраво-рожеве плаття, яке відмінно контрастує з нарядом її чоловіка.

"Ви просили Селфі з Даном! Будь ласка!" - написав Юрій Горбунов у публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль опинилася в центрі чергового скандалу: залишається підморгувати фанатам

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик показала старшого сина-рокера і його синеволосу наречену

Також, "Знай.uа" писав, Влад Яма з сім'єю поїхали "на полуницю" в Майямі: "Будемо працювати на городі"