Пішохідно-велосипедний "міст Кличка", який розташовується між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів у Києві, покрився тріщинами. Пошкоджені частини ніхто не збирається ні охороняти, ні лагодити, тому жителі Києва знаходяться в потенційній небезпеці.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів Сергій Бригадир - член Громадської ради Київської міської державної адміністрації.

"Спілкувався з хлопцями, які нібито повинні відповідати за правопорядок на мосту з цієї проблеми, але вони кажуть, що приїжджали комунальники і ставили "стрічку", проте відпочиваючі її зривають, і вони не можуть впоратися з цією проблемою", - написав Бригадир.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він також закликав толічного градоначальника Віталія Кличка і ДСНС звернути увагу на проблему, перш ніж постраждають люди.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також «Знай.uа " писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.