У Києві, на станції метро «Майдан Незалежності», чоловік впав з платформи на шляху. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

На щастя, пасажира, що впав, вчасно звідти дістали. В даний час інформація про причини падіння уточнюється.

"Ось сумно те, що багато людей замість того, щоб допомогти людині або побігти до чергового по станції або поліцейському і повідомити про те, що трапилося, тупо дістали телефони і знімають. Мені здається, навіть якби в цей момент з тунелю здався поїзд на повному ходу, все одно б знімали контент", "Найбільше вбило... не лізьте, дітки, не лізьте... хрін, типу, з ним... Шок", " хлопці молодці, величезний плюс вам в карму», - коментують побачене кияни.

"Знімають, тому що душонка гнила і зло всередині, адже думають "о, мужик впав на рейки, може зараз поїзд переїде або струмом вб'є"», «скільки мужиків коштують і дивляться. Ідіотизм", "Руку подайте людині! Дебіли, дістали телефони і знімають", - обурюються інші.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я дивлюся що на відео правила ТБ в метрополітені ніхто не вивчав, а даремно. Всі допомагали, вилазячи на платформу, ставали на контактну рейку, Електрика помилок не прощає. Іншим разом може так не підфартити...» ,- зазначає один з коментаторів.