В Києві поруч із багатоквартрним будинком на вулиці Милославській містяни спостерігали "чудову" картину: сніг з платної парковки вирішили прибрати не аби-куди, а... на безкоштовну.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала Алла Шевченко. Жінка поскаржилась, що сніг з платної парковки перекинули на територію, де інші мешканці безкоштовно залишають своє авто.

Платна парковка коштує 750 грн за місяць. Обурення виникло, бо сніг не вивезли, а просто відсунули. Крім того, кучугури заблокували рух машин, тому деякі водії навіть не зможуть виїхати з двору.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Тим часом на Виноградарі невідомий вирішив припаркуватися акурат біля сміттєвих контейнерів, не особливо піклуючись, як люди будуть підходити до баків і як будуть проїжджати комунальники.

"Якийсь Вася вирішив ставити своє корито там, де його не просили. Йому раз "натякнули"... по*уй... Другий раз натякнули, тепер надійніше... знову по*уй. Колеса проколоти, чи що? Розмірковував на проспекті Правди - "Сергій Кушнірчук"", - йдеться в публікації.

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи? Київ, перехрестя Паньківської та Жилянської», - зазначили автори повідомлення.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа