У Києві черговий майстер з мистецтва паркування отримав "милий презент" від обурених городян.

На Виноградарі невідомий вирішив припаркуватися акурат біля сміттєвих контейнерів, не особливо піклуючись, як люди будуть підходити до баків і як будуть проїжджати комунальники. Фото, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "*йовий Київ".

"Якийсь Вася вирішив ставити своє корито там, де його не просили. Йому раз "натякнули"... по*уй... Другий раз натякнули, тепер надійніше... знову по*уй. Колеса проколоти, чи що? Розмірковував на проспекті Правди - "Сергій Кушнірчук"", - йдеться в публікації.

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи? Київ, перехрестя Паньківської та Жилянської», - зазначили автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Проходиш повз і випадково ламаєш дзеркала", "Так там відвідувачі ресторану весь час так паркуються», «Але ніхто не зможе відповісти, хто з них приїхав пізніше і перегородив до цього цілком просторий прохід, навіть для людей з маленькими головами», - вважають деякі.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа