У Києві потоки гарячої води затопили підземний перехід на проспекті Перемоги, 40. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Якесь незрозуміле пароутворення в підземному переході на проспекті Перемоги, 40. Кажуть, що затопило", - написали автори повідомлення.

У коментарях кияни повправлялися в дотепності і написали масу припущень, що може відбуватися в підземку «насправді».

"Зараз почнуть з усіх районів звозити сніг. Будуть, користуючись нагодою, гори заметів перетоплювати на воду", "Просто відкрився перший київський прохід в пекло. Поки що встановлюють турнікети", "Це в звичайному пеклі чани зі смолою, а для київської філії смолу закупити не змогли, не знайшли кому дати відкат на тендері. А діряві теплотраси - це нескінченне джерело окропу, так і зійшлися на тому, що в київській філії будуть чани з окропом», - регочуть городяни.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Перехід «втомився», вирішив искупнутся!", "О, банька", "Це растамани закладку знайшли... Сидять... Курять", "У киян не вистачає коштів на поїздку до Ісландії, через епідемію закриті кордони, і ми вирішити перенести термальні басейни до Києва. А з наступного тижня починаємо працювати над грязьовими вулканами", «Потужний інфраструктурний проект для залучення туристів», - не вгамовуються українці.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити.