У Києві родичі чоловіка, якого вбив посеред пішохідного переходу таксист, ніяк не можуть потрапити до моргу на упізнання тіла загиблого. Про це стало відомо зі слів адвоката родини загиблого, розповіли у сюжеті ТСН.

Рідні кажуть, що у попередній довідці від моргу досі не вказано точну причину смерті чоловіка. Також не вказані пошкодження, які він отримав. На їхню думку, таким чином резонансну справу можуть "зам'яти", а винний не отримає покарання.

Більше того, родичів досі не допустили до упізнання тіла померлого.

Люди хвилюються, що без такої довідки їм самим доведеться доводити, що чоловіка було вбито, а смерть не була природньою. Вони вже згодні отримати і таку довідку, але просять хоча б оглянути труп. Їм відповіли, що з таким проханням треба звертатися до слідчого.

Додамо, що чоловіка, якого таксист вбив на переході за зауваження, виявився співробітником Київської митниці. Його вбивця – уродженець Азербайджану, який мешкає в Україні лише рік і має тимчасову посвідку на проживання.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше У київській підземці спортсмени жорстоко побили людей у погонах- " оплатіть проїзд!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві "втомлений" навіс звалився на голови перехожих- " винен сніг".

Також «Знай.uа " писав, що У Києві родичі померлого героя АТО вказали на двері його вірній подрузі - "ночувала в під'їзді"