У Києві ремонт доріг – явище вічне. От і цього разу із настанням короткого потепління стало очевидно, що разом зі снігом з дорожнього покриття зійшов і асфальт. Про це розповіли мешканці столиці у телеграм-спільноті "Київ без цензури".

Як зазначається, «постраждалу від потепління» дорогу зафіксували на фото та відео мешканці Солом'янського району столиці.

Водії, минаючи зазначену ділянку дороги, встигли зняти відео, в якому помітні глибокі ями та широкі тріщини, якими вкрився асфальт після зими.

Автор відео припускає, що асфальт зійшов вслід за талим снігом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Таке враження, що хтось бігає вночі, і робить підкопи лопатою. І так практично по всьому Києву", – додає автор відеозапису.

«А де Кличко на велосипеді, пора його запускати по ямках, нехай отримує задоволення, раз керувати не виходить», - обурюються в свою чергу коментатори.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити.