Стало відомо про те, що на Виноградарі прорвало трубу. Під'їзди перетворилися на парилку, жителі не витримують.

Таким чином повідомляється, що новина про це з'явилася в Telegram-каналі «Київ зараз». Там сказано, що парилка знову на провулку Межовому будинок №3, що на Виноградарі.

У квартирах, які розташовані на першому поверсі, справжня парилка. Місцеві вже втомилися скаржитися, і нічого не можуть з цим вдіяти.

Ролик зняв місцевий житель, показавши яка зараз обстановка на сходовому майданчику. Можна помітити багато пара, і в деяких місцях його надто багато.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

При цьому варто відзначити, що в грудні минулого року тут же сталася подібна ситуація. З початку проблеми до її усунення тоді пройшло 18 днів, мешканці постійно чекали комунальників.

Як швидко усунуть це зараз-ще невідомо.

Тоді місце огородили, і, всі роботи на цьому закінчилися. Незважаючи на стрічку, діти продовжували там грати, нікого це не зупиняло.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити.