Неповнолітня блогерка з Києва вибачилася за негативні висловлювання на адресу української мови. Про це повідомили у виданні "УНІАН".

15-річна блогерка в соцмережі Tik Tok з Києва на ім'я Ліза записала відео, де вибачилася за образу української мови.

Звернення школярка записала українською мовою. Вона заявила, що її негативну реакцію викликала критика з боку користувачів за те, що вона погано володіє українською мовою.

Блогерка підкреслила, що добре говорить українською і визнала, що зробила помилку.

"Всі люди роблять помилки, і я - не виняток. Це була реакція на образи мене. Насправді я добре знаю українську мову, і вільно нею володію, але з невеликим акцентом." - сказала Ліза.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

блогерка вибачилася за образу української мови: YouTube
блогерка вибачилася за образу української мови: YouTube
блогерка вибачилася за образу української мови: YouTube

Після цього дівчинка додала, що їй подобається жити в Україні і у неї не було наміру нікого ображати. У зв'язку з цим блогерка принесла вибачення за свій вчинок.

"Мені подобається жити в Україні, я жодного образливого слова не сказала в бік цієї країни. Я не хотіла ображати людей, вибачте" - додала Ліза.

Нагадаємо, що налякані кияни оголосили війну Tik Tok - "Вбиває наших дітей!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка TikTok Даня Мілохін в короткій сукні оголосив про "заручини" з хлопцем:" Пр**тетутка"

Також, "Знай.uа" писав, тіктокер показав Тіні Кароль, яким повинен бути справжній "Скандал": "Як вам?"