Після рясних снігопадів та потужних морозів українську столицю чекає ще одне випробування – можливі підтоплення. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час свого онлайн-брифінгу.

За його словами, міська влада вже почала підготовку до майбутніх підтоплень, спричинених різ ким потеплінням у місті.

Ті тони снігу, які зараз блокують київські вулиці, незабаром перетворяться на стрімкі потоки талої води. щодо поточної ситуації у столиці. Уникнути повеней у таких умовах столиці практично неможливо.

«Чи готується міська влада до танення снігу, і як саме? Якої шкоди може завдати столиці різке потепління», - запитали городяни у Кличка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«У столиці продовжує працювати снігоприбирально техніка, що вивозить сніг з міста. Від початку снігопадів вивезли понад 90 тисяч тон сніг, розтопили понад 15 тисяч тон снігу. Виходячи з прогнозів синоптиків, великого підтоплення в столиці не повинно бути. Сніг повинен танути не так швидко, і вода в річках перебуватиме в межах норми", - відповів мер.

Він додав, що таких снігопадів "не було 9 років", і можливі проблеми з об’єктами, які розташовані поблизу Дніпра, «але їх не так багато». У КМДА доручили перевірити спецтехніку, яку можна застосувати для подолання наслідків підтоплення.

Нагадаємо, що кияни повстали проти комунальників через нечищені дороги і стали оленями парковки: "корита свої приберіть!"

На чиєму боці правда, розбиралися журналісти програми "джедаї" на каналі 2+2. Переглянути відео можна по посиланню.

Як повідомляв портал "Знай.ua", завалені дороги довели чернівчан до сказу, сніг-скрізь: натуральний Гулаг