В українській столиці розгорівся новий скандал, фігурантом якого став іноземний дипломат. Про це розповіли в телеграм-каналі «Україна в шоці».

Як повідомляється, іноземець шокований тим, що в центрі столиці, прямо біля будівлі Національного антикорупційного бюро України, у нього «увели» велосипед.

За інформацією телеграм-каналу, дипломат вже подав відповідну заяву в поліцію. Не відомо, чи є записи злочину з камер зовнішнього спостереження, розташованих на навколишніх спорудах.

Знайомий дипломата з цієї нагоди вже назвав Україну в соцмережах "країною варварів".

"Тут тобі не Амстердам", - додають автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що український майстер вирушив до Книги рекордів на в'язаному велосипеді. Такого ви точно ще ніколи не бачили.

Як повідомляв портал " Знай.ua" , на Тернопільщині можуть закрити музей героїв АТО. Зрада або так і потрібно?

Також, " Знай.ua " писав, що Дніпровський умілець перетворив "Запорожець" на будинок на колесах. "Кочівна" хатиа забавляє очевидців.