Киянка поскаржилася на дивний запах у під'їзді, що псує життя оточуючим. Те, що відкрили їй камери спостереження, шокувало її, повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За словами автора поста, вона живе на 15 поверсі в будинку на вулиці Бориса Гмирі, 12б. всі, хто проходять повз його квартири, відчувають різкий хімічний запах і починають кашляти.

«У мене жив квартирант, який не витримав і з'їхав. Каже, що задихався і почалися напади задухи. Три дні вимиваємо квартиру, мила загальний коридор, але нічого не допомагає. Запах паленої ізоляційної стрічки. Думали, що десь коротить електрика, перевірили все, продзвонили все, натяжні стелі розбирали і дивилися проводку - не воно. Запах саме біля входу в квартиру. Викликали вчора нашого електрика, перевірив всі щитки", - пише жінка.

Однак, переглянувши записи камер в під'їзді, власниця квартири оніміла від шоку.

«У мене просто шок, як виявилося, переглянувши камери - приходить панянка, підливає щось у двері на верх і йде», - розповіла вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Треба якимось чином зробити аналіз речовини і затримати панночку. А для початку - консультуйтеся з юристами, пишіть заяву в поліцію. І вам, і сусідам створюється загроза здоров'ю і незручності», «Уточнити у квартиранта, чи були конфлікти, шумно поводився. На подібне здатні матусі, що захищають сон дітей. Ну або самі з кимось відносини зіпсували. Заява в поліцію, спроба отруєння або щось подібне», - радять городяни.

"Викупити задешево хочуть або образилася. Двері на поверх на замки! Засувки і доводчики дверей. І не морочитися, хто і через що на Вас образився, там вже клініка...», - зазначають кияни.

Нагадаємо, дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку

Як повідомляв " Знай.uа", директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи

Знай.ua писав, Під Києвом дівчина кинулася під поїзд і дивом вижила, українці обурюються - " це егоїзм!"