Кияни підтримують ідею закриття соціальної мережі Tik Tok в Україн. Про це повідомили на сторінці h_kyiv у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що в одній зі шкіл Києва зібрали понад 10 тисяч підписів на підтримку закриття соціальної мережі Tik Tok.

Причиною підтримки закриття Tik Tiok стали почастішали нещасні випадки з дітьми. Вони дивляться відео з даної соцмережі і намагаються повторити побачене, що в деяких випадках призводить до трагічних наслідків.

"А все через зростання трагічних випадкім з дітьми - дрібні дивляться відоси в TikTok і намагаються повторити в реальному житті, ковтають таблетки і роблять інші гидоти, вже є постраждалі і загиблі." - зазначено в публікації.

Уповноважений з прав дитини в Україні Микола Кулеба заявив, що також підтримує ідею закриття соцмережі Tik Tok на території нашої країни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація h_kyiv: Instagram
Публікація h_kyiv: Instagram
Публікація h_kyiv: Instagram

Публікація h_kyiv: Instagram
Публікація h_kyiv: Instagram
Публікація h_kyiv: Instagram

Нагадаємо, що зірка TikTok Даня Мілохін в короткій сукні оголосив про "заручини" з хлопцем: "Пр**тетутка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчителів перевірять на знання не гірше школярів: що повинні пройти педагоги

Також, "Знай.uа" писав, молодий військовий підкорив Tik-Tok: Пікассо і Жадан у формі