У Києві кур'єри служби доставки Glovo скорочують собі шлях, користуючись пішохідними підземними переходами для того, щоб потрапити на інший бік вулиці. Про це розповіла киянка в соціальній мережі Facebook.

За свідченнями очевидців, кур'єри Glovo спускаються в підземні пішохідні переходи для перегонки мопедів з включеними двигунами.

"Їм лінь об'їжджати для розвороту. Зверталася в патрульну поліцію України, сказали писати заяву і чекати відповіді, але це може Рік тривати», - додає автор повідомлення.

"Якщо мене найближчим часом підріжуть десь в парку КПІ або Пушкіна, то це кур'єри Glovo азіатської зовнішності на мопедах. Один з них поводився досить агресивно, мені доводилося ховати телефон", - повідомила жінка.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Так, біля зоопарку така ж фігня відбувається», "взагалі офігелі", - коментую городяни.

У кур'єрській службі вже відреагували на інцидент, повідомивши, що вважають подібну поведінку кур'єрів «абсолютно неприйнятною». Там пообіцяли покарати винних, знизивши їх рейтинг у додатку.

Нагадаємо, в Івано-Франківську бабуся без ніг змушена переповзати через дорогу, щоб купити продукти.Чоловік повідомив, що їхав на автомобілі по вулиці Бандери і звернув увагу на стареньку, яка повзла по тротуару. Він вибіг з машини, щоб їй допомогти.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "на всі зарплати" До Дня захисника перекрили частину вулиць.

Також портал Знай.ua писав, що у Шмигаля зібралися повертати обов'язковий техогляд: "тим часом у Харкові..." Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.