У Києві кур'єр відомого сервісу швидкої доставки товарів побився з перехожим.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

У підземному переході Києва кур'єр Glovo влаштував бійку з перехожим. Бійка почалась через те, що чоловік зробив зауваження кур'єру за проїзд на мопеді у підземному переході.

Очевидці цієї події розповіли, що кур'єр з наплічником їхав мопедом підземним переходом, але один з перехожих зробив йому зауваження, що він нібито задимів весь перехід і вдарив кур'єра.

На відео можна побачити, що хлопець миттєво відреагував на побиття, і завдав удар шоломом. Перехожий впав на землю, а кур'єр продовжував бити його кулаками.

В компанії Glovo сказали, що вважають поведінку свого співробітника неприйнятною.

Со слов свидетелей, парень катил по подземному переходу мопед, завёл его при выходе. К нему подошёл мужчина и начал возмущаться, что тот задымил весь переход и ударил мопедиста. Продолжение на видео.... Как думаете, кто прав в этой ситуации?

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 4 juli 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, моторошна загибель чотирьох дiтей пiд Одесою: згорiли живцем пiд п'яне хропiнна матерiв.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, у Києві кавказці порізали охоронця через рахунок у ресторані.

Також портал Знай.uа писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.