Популярна українська телеведуча Катерина Осадча приміряла на себе образ від українського дизайнера, перетворившись у княгиню Ольгу. Відповідне фото вона опублікувала на своїй веб-сторінці в Instagram.

«Не перестаю радіти, що українська історія і культура стають натхненням для дизайнерів.

Ще один привід пишатися своїми - в рамках NYFW показ @bevza. Чекаємо на показ о 17:00 за київськи часом на сайті bevza.com. А поки приміряю головний убір, що натхненний образом Княгині Ольги! @bevza це таке круте сучасне втілення української історії. Гордість!», - розповіла Осадча.

На фото ведуча постала в оригінальному головному уборі, який нагадує в'язаний шолом білого кольору. Однак не всім українцям такий образ припав до смаку.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Хто зна що», «Катя, ви як бабуся», «Грець знай що!!!», - обурюється дехто.

«Княгиня Ольга», «Навіть не прочитала пост, відразу на фото княгиня Ольга. Катя, може ви її нащадок?», «Завжди радію, коли хтось із українців славиться чимось хорошим», - підбадьорюють ведучу фанати.

Нагадаємо, Катя Осадча влаштувала батл власних суконь

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча влаштувала зимову фотосесію у дворі будинку

Також Знай.ua писав, Осадча зізналася Горбунову в найсокровеннішому