Відома українська телеведуча Катерина Осадча активний користувач соціальних мереж. Вона ділиться буквально кожним кадром зі свого життя, але, незважаючи на це приховано ховає від усіх подробиці особистого життя. Вона не дає інтерв'ю, незважаючи на те, що півжиття сама їх бере.

Таким чином повідомляється, що на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram з'явилися атмосферні зимові кадри. Всю Україну засипало снігом, і телеведуча вирішила цим скористатися, провівши фотосесію у дворі будинку.

Там Катерина Осадча грає зі снігом як дитина поки її фотографують.

"Зимові радості! Коли сніг пробирається під штани, коли щоки червоніють від морозу, коли перехоплює подих від спуску з гірки» - підписала пост телеведуча.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У своїх передплатників вона вирішила поцікавитися, що вони встигли зробити цієї сніжної зими, адже, така погода в Україні стала дійсно рідкістю.

Не так давно телеведуча з чоловіком Юрієм Горбуновим повернулися з відпочинку, теплої країни, де погода кардинально відрізнялася.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов привітав свою не менш зіркову дружину Катю Осадчу з оригінальним святом.

"День обіймів! Яке прекрасне свято! Офіційне свято обміну енергіями! Головне - не задушити від пристрасті", - написав він.

Як повідомляв портал Знай, Горбунов привітав з Хрещенням, українці не витримали: "Такого не було в Дубаї?".

Також Знай писав, що Юрій Горбунов розповів і на власному прикладі показав, як же важко ходити по магазинах з жінками.