Відома українська телеведуча Катерина Осадча привітала свого чоловіка Юрія Горбунова З Днем Всіх Закоханих. На честь свята вона зробила пост із загальним фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що на новій публікації жінка стоїть в обнімку з Юрієм Горбуновим і кохані посміхаються.

"Be my Valentine ❤️ з тобою 14 лютого кожен день😉 все інше особисто 😇 #stvalentinesday Які Ваші плани в цей святковий вихідний?» - написала Катерина Осадча під постом.

До слова, Юрій Горбунов також опублікував пости в цей романтичний день. У першому він продемонстрував свій сюрприз для дружини, він подарував телеведучій багато величезних червоних кульок у вигляді сердець. Не втрачаючи момент вони влаштували фотосесію на снігу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Наступну публікацію чоловік опублікував вже після святкування. Там він обіймаються на тлі тих же кульок, але вже в будинку. Накритий святковий стіл, можна припустити, що свято пройшло відмінно, і всі залишилися щасливі.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".