Стало відомо про те, що ремонт Шулявського мосту триває по сьогоднішній день, а разом з ним зростає і кількість грошей, які на нього витрачають.

Таким чином повідомляється, що реконструкція тепер була продовжена як мінімум до кінця року, і найімовірніше, це не кінцева дата.

Про це розповіли в Telegram-каналі «Шептун».

Проект Шулявського мосту, фото: скріншот
Проект Шулявського мосту, фото: скріншот

Спочатку вартість ремонту склала приблизно 598, 5 мільйонів гривень. Ремонтувати міст почали ще в березні 2019 року, і до жовтня його вартість зросла до 1 мільярд 50 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Шулявська розв'язка, затверджений проект реконструкції
Шулявська розв'язка, затверджений проект реконструкції

Ще через деякий час, вже в лютому 2020 року ціна ремонту склала 1 мільярд 726 мільйонів гривень.

Шулявський міст, фото: Facebook
Шулявський міст, фото: Facebook

Тепер у столичному бюджеті передбачили ще частину грошей, і тепер очікується, що вартість ремонту складе 1 млрд 998 млн грн.

Нагадаємо, що 15 грудня на багатостраждальному Шулявському шляхопроводі впали одночасно аж три стовпи освітлення. Відповідне відео з реєстратора автомобіля опублікували на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше Кияни втрачають мільйони гривень у заторах: "з кожним роком все гірше"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер

Про це повідомив політичний експерт і блогер Віктор Таран на своїй сторінці в мережі Facebook.

Також "Знай.ua" писав, що Кияни пішли напором на Кличка за покривання забудовників і комунальний хаос: "це вже не Майдан буде, а війна!"