У Києві через велику кількість снігу провалився дах літньої тераси в одному з ресторанв. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

У спільноті опублікували відео з місця обвалу тераси ресторану Eshak.

«У ресторані Eshak на Теремках від великої кількості снігу впав дах літньої тераси. Ну, все логічно, якби не літо вже», - зазначають автори повідомлення.

Українці, натомість, не лише припустили, що ресторан не мав дозволів на будівництво літнього майданчика, але й згадали, що власником зазначеного ресторану називали російського шоумена Сергія Свєтлакова.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Якісь ішаки будували», «Часто так буває: дозволи є, а мізків немає», - обурюються кияни.

«Один згорів, у другого дах упав. Це знак! Женіть поганою мітлою ці москальскі ресторани», «Це ж, якщо не помиляюся, ресторан Свєтлакова. Це йому українська земля, м'яко говорить, йди на *уй», - вважають інші мешканці столиці.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також " Знай.ua " писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.