У Києві на мосту Патона курсуватимуть трамваї. Про це розповіли на порталі міської ради Києва.

Заступник голови КМДА Олександр Густелєв розповів,що з наступного тижня КП "Київавтоор" розпочне процедуру публічних закупівель щодо визначення компанії-підрядника, яка розробить проектно-кошторисну документацію реставрації з пристосуванням мосту ім. Патона.

Переможець тендеру буде визначений наприкінці березня. Спершу буде розроблений ескізний проект.

Густелєв підкреслив, що після реставраційних робіт на мосту Патона з'явиться ще одна, 8-а смуга, велосипедні доріжки в двох напрямках, розширені тротуари, а також трамвайні колії.

"Згідно з технічним завданням буде врахована можливість влаштування трамвайних колій. А також можливість підйому / спуску пішоходів на Венеціанський острів" - сказав Олександр Густєлєв.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Примітно, що під час реставрації мосту Патона на ньому не будуть перекривати рух, вед це один з основних шляхів, який з'єднує правий і лівий берег столиці.

Міст Патона, фото: ТСН
Міст Патона, фото: ТСН
міст Патона, фото: ТСН

Нагадаємо, що Терехов провів ревізію "убитих" харківських дворів і заїкнувся про "наполеонівські" плани

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині скажений вітер зірвав дах сільського клубу - "Тільки після ремонту"

Також, "Знай.uа" писав, ЗСУ почали відновлення Донбасу