Стало відомо про інцидент, який стався поруч з Києво-Печерською Лаврою в Києві. Прорвало трубу, і тепер жителі найближчих будинків сидять без тепла і води.

Таким чином повідомляється, що поруч В Лаврою в Києві прорвало трубу, і тепер практично сотня будинків у столиці залишилися без тепло - і водопостачання.

Прорив труби, фото: соціальні мережі
Прорив труби, фото: соціальні мережі

На даний момент на місці працюють співробітники комунальних служб, які пообіцяли усунути всі поломки вже до кінця цього дня.

Якщо пощастить, що до вечора в 86 будинках Києва відновлять постачання води і тепла.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У чому причина прориву труби-невідомо. Офіційна інформація буде пізніше.

У КМДА зазначили, що пошкоджений трубопровід був введений в експлуатацію 34 роки тому (1987р.).

Також нагадаємо, що днями в Києві стався ще один прорив трубопроводу. Брудна вода витікала на дорогу. Потоки каламутної води кавового кольору витекли на проїжджу частину, автомобілі були змушені об'їжджати це. Новина про це з'явилася в соціальній мережі Facebook на сторінці «Київ Оперативний».

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь…

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів. Мешканці житлового масиву Діївка у Дніпрі, скаржаться на жахливий сморід з правобережного полігону.