Поруч із селом Фасова Макарівської селищної громади Бучанського району, що на Київщині, приватний притулок для тварин "Бест Френдс" опинився у сніговій стихії.

Про це працівники притулку написали на своїй сторінці в Instagram.

“Дорога до притулку не проїзна, проїдуть тільки високі позашляховики з повним приводом. Просимо розраховувати свої сили, витягати і перевозити нам нічим на жаль”, — йдеться в дописі.

До закладу, де нині перебувають сотні котів та собак, можна було проїхати через поле колією, яку утворили самі автівки, що їздили до притулку. Тепер же дорогу настільки замело, що дістатися до хвостатих можна лише позашляховиком.

Коли потеплішає, підморожена дорога перетвориться на грузьке болото, через яке дістатися до тварин буде понад силу. Зазвичай адміністрація використовує УАЗ із високою прохідністю, однак зараз авто знаходиться на ремонті.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ситуація критична, кажуть працівники закладу: якщо припиниться транспортне сполучення, до притулку може прийти голод.

Нагадаємо, під Києвом синій шумахер зніс дівчину на тротуарі і вразив нахабством: "Відкуплюся, відмажуть"

Як повідомляв портал Знай.ua, у страшній ДТП під Хмельницьким загинула жінка: летіла в машині, повній дітей

Також, Знай.ua писав, в Україні ДТП забрали тисячі життів: у Патрульній поліції показали моторошні цифри