Мер Києва Віталій Кличко не з'явився на судове засідання у справі про вбивства на Майдані. Про це розповіли у виданні "Ґрати".

Віталія Кличка викликали на судове засідання у справі про вбивства на Майдані 20 лютого 2014 року як свідка з боку захисту колишніх бійців "Беркуту" Сергія Тамтури та Олександра Маринченка. Однак мер Києва не з'явився до зали суду.

Процес засідання транслювали на YouTube-каналі Судової влади України.

Головуючий суддя Сергій Дячук підкреслив, що свідка неодноразово викликали до суду і він "розчарований" неявкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми очікували, що публічні особи, які можуть допомогти суду встановити істину, що вони могли б бути серед перших, хто хотів би дати свідчення. Але це виявилося проблемою" - сказав Сергій Дячук.

Журналісти звернулися до Віталія Кличка за поясненням, чому він пропустив засідання суду, однак відповіді поки не отримали.

Захист планує допитати ще кілька свідків. Серед них учасник Євромайдану і колишній глава СБУ Валентин Наливайченко, його чекають в суді 10 лютого. У цей день також очікують і явку Віталія Кличка.

Віталій Кличко, фото: Facebook
Віталій Кличко, фото: Facebook
Віталій Кличко, фото: Facebook

Нагадаємо, що Садовий посадить львів'ян на голку через коронавірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Клічук заглянув на важливе провадження у Чернівцях: "Попрацюємо?"

Також, "Знай.uа" писав, Терехова просять довести смерть Кернеса