Стало відомо про те, що зовсім скоро на вулицях Києва почнуть з'являтися електробуси. Депутати розраховують, що це допоможе сильно покращити ситуацію з екологією в Києві.

Таким чином повідомляється, що депутати Київської ради вирішили закупити для столиці електробуси. Вони поступово будуть витісняти автобуси, які зараз курсують по дорозі.

Електробус, фото: скріншот з відео
Електробус, фото: скріншот з відео

Про це розповіла депутат міського парламенту Євгенія Кулеба. За її словами доцільно використовувати даний транспорт в основному на Лівому березі столиці, де вкрай мало тролейбусів.

Оснащений цей транспорт електромотором замість двигунів внутрішнього згоряння, це зменшить виділення парникових газів, і в цілому поліпшить екологічну обстановку в столиці на думку депутата.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До міського бюджету гроші на закупівлю транспорту закладати не будуть. Зроблять це за рахунок інвестицій в рамках програми. Однак, не все так просто. Для того, щоб гроші залучити, Києву потрібно взяти участь у великому конкурсі.

Нагадавши, у Тернополі Красуня за кермом влаштувала городянам Новий рік і Різдво в тролейбусі: більше, ніж просто Снігуронька

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Львові осатанелая Фурія відірвала маршрутчику двірники і виправдалася перед копами: "викинув у вікно!"

Також, " Знай.ІА " писав, українця розбив інсульт у маршрутці: витягли телефон і висадили на мороз.

Людська байдужість і цинізм іноді просто вражають. І гаразд, якби просто вражали, але ж вони можуть коштувати і людського життя.