Стало відомо про те, що в Києві виявили незвичайний суперкар золотого кольору. Всередині стоїть супер потужний мотор.

Таким чином повідомляється, що в Києві фанати унікальних автомобілів помітили непростий суперкар Hennessey Venom 1000 Twin Turbo.

Про це повідомив портал TopGir. Створено транспортний засіб було на базі моделі Dodge Viper підприємством Hennessey Performance.

Спорткар в Києві, фото: TopGir
Спорткар в Києві, фото: TopGir

Від звичайного автомобіля він відрізняється тим, що там стоїть форсований до 1120 кінських сил мотором V10. Двигун на 8,4 літра може розігнатися до перших 100 кілометрів всього за 2,7 секунд, а максимальна швидкість, яку він може розвинути становить 400 кілометрів на годину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Отримав спорткар і унікальну, яскраву зовнішність. Все завдяки золотій плівці, яка прикрашає не тільки кузов, але й інші дрібні деталі, які навіть не помічаєш на перший погляд.

В авто Hennessey Venom 1000 Twin Turbo поставили також спицеві хромовані складові диски. Виявили його в українській столиці-у місті Київ.

Нагадаємо, у Києві засікли червоний Ferrari за ціною тисяч мінімалок: очей не відірвати

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також, "Знай.ua" писав, у Києві засікли унікальний Mercedes, автолюбителі пускають слюні: "про таке можна тільки мріяти"

Доопрацьована версія від Brabus вже обійдеться цінителю в 550 тисяч. 100 км / год всього за 3,7 секунди завдяки унікальному двигуну.