У Києві водій вантажного автомобіля скоїв наїзд на пішохода.

Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 28 січня, на вулиці метрологічній в столиці. Дівчина переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, як раптом на неї скоїв наїзд вантажний автомобіль MAN - водій фури не помітив пішохода, коли здійснював поворот направо.

Правоохоронці заявили, що постраждала дівчина була госпіталізована, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Патрульні закликали учасників дорожнього руху бути акуратнішими:

  • Водії, повертаючи направо або наліво на регульованих і нерегульованих перехрестях переконайтеся чи немає там пішоходів, що переходять проїжджу частину, на яку ви повертаєте! Пам'ятайте, ви повинні дати їм дорогу!
  • Пішоходи, перед тим як виходити на проїжджу частину, переконайтеся у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху, навіть якщо ви перебуваєте на пішохідному переході!

Нагадаємо, що у Києві електричка на смерть збила 18-річного юнака, який переходив залізничні колії в невстановленому місці.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом, у Броварах, невідомі відкрили вогонь зі стрілецької зброї по маршрутці з людьми.

Також Знай.иа писав, що у Києві за півдня сталася рекордна кількість аварій.