У четвер зранку, 12 листопада, близько 9 години у Дніпровському районі Киева на вулиці Березняківській сталася смертельна ДТП.

Як повідомляє "Магнолія-ТВ" на своїй сторінці у Facebook, аварія сталася за участю пішохода. На житловому масиві Березняки сміттєвоз насмерть збив пенсіонера.

Трагедія сталася на регульованому пішохідному переході.

Правоохоронці з`ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше у Харкові сталася жахлива ДТП зі смертельним результатом. У середу, 11 листопада, на одній з центральних міських вулиць автомобіль BMW скоїв наїзд на пішохода, який переходив через проїжджу частину.Повідомляється, що жертвою наїзду стала вагітна дівчина, яка загинула на місці. Швидка допомога, що приїхала на місце, констатувала смерть.

Нагадаємо, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.ua , на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".

Також портал Знай.ua писав, що у Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив в салон дитину, тому що у нього не було маски.