У Києві патрульні влаштували погоню за автовикрадачем із застосуванням вогнепальної зброї.

Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався близько 23:00 у четвер, 28 січня. Співробітники патрульної поліції отримали інформацію про викрадення автомобіля Acura на вулиці Златоусівська. Інспекторам передали інформацію з камер відеоспостереження - останній раз автомобіль проїжджав по Броварському проспекту.

Ввівши план "Перехоплення", патрульні виявили автомобіль, який на шаленій швидкості їхав у напрямку Броварів. До зупинки машини приступили 5 екіпажів поліції. В ході погоні правоохоронці неодноразово намагалися заблокувати проїзд викрадачеві, проте той брав автомобілі поліції на таран і їхав далі. На Броварській кільцевій дорозі передбачуваний зловмисник врізався в службовий автомобіль Toyota Prius і продовжив рух.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Один з патрульних застосував табельну зброю, щоб зупинити автомобіль – він пошкодив колесо, в той час як водій намагався наїхати на поліцейських і їх машину. В цей же час інші екіпажі перекрили можливі шляхи відступу.

Внаслідок пошкодження автомобіль Acura скоїв зіткнення з машиною Fiat і нарешті зупинився. Водій швидко покинув салон і втік у поле. Один з патрульних виявив зловмисника і зробив постріл у повітря. Вирішивши не випробовувати долю, чоловік покірно ліг на землю.

31-річного втікача затримала поліція, на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Відео: Магнолія-ТВ

Пізніше Telegram-канал "Київ Оперативний" написав більше інформації щодо викрадача авто. Як з'ясувалося, 31-річний підозрюваний вже не раз був засуджений за аналогічні злочини. На даний момент він перебуває під слідством. Суддя Оболонського суду засудила його до тимчасового утримання під домашнім арештом.

Пост Києва Оперативного в Telegram / скріншот
Пост Києва Оперативного в Telegram / скріншот

Нагадаємо, що у Києві електричка на смерть збила 18-річного юнака, який переходив залізничні колії в невстановленому місці.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом, у Броварах, невідомі відкрили вогонь зі стрілецької зброї по маршрутці з людьми.

Також Знай.иа писав, що у Києві за півдня сталася рекордна кількість аварій.