У Києві одна з вулиць перетворилася на озеро з окропу. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

У мережі опублікували відповідне відео, на якому видно масштаби потопу. За словами очевидців, окропом залило вулицю Василя Порика.

Виною всьому, як виявилося, була труба, що лопнула. У "Київтеплоенерго" пообіцяли ліквідувати прорив тепломережі протягом доби, при цьому нагадавши, що в столиці понад 80% теплотрас вичерпали термін експлуатації і потребують заміни труб.

"Кіношники можуть знімати сцени Апокаліпсису, а місцеві - просто помитися, адже гаряча вода, схоже, що буде не скоро», - зазначили у спільноті, публікуючи відео потопу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зате на шару помилися", "Я думаю, що винна екологія, саме зміни клімату призвели до того, що в не сейсмоактивній зоні, де розташована Україна, дуже часто почали бути з під землі гарячі і грязьові гейзери. А комунікації у нас ок, їх тільки 50-70 років тому поклали, вони нові ще», - іронізують кияни в коментарях.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства. Так, аеромоніторинг допоможе швидше побачити, де відбуваються втрати тепла, в якому стані знаходяться димові труби градирень, котелень, теплотрас повітряної прокладки. Всі результати будуть вносити в спеціальну геоінформаційну систему київських тепломереж.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив Лякаючі цифри.