У Києві патрульні поліцейські допомогли чоловікові дістатися до пологового будинку. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Києва у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що автомобіль патрульної поліції прямував на виклик. Однак по дорозі вони зустріли чоловіка, який попросив їх допомогти дістатися йому до пологового будинку, оскільки з ним в автомобілі була вагітна дружина, у якої відійшли води.

"Вчора автопатруль, у складі Владислава Коморного та Івана Дерієнка, прямував на ДТП, але оформити їм його не судилося — на вулиці Чорнобильській їх зупинив водій, який благав про допомогу. Чоловік емоційно пояснив, що у дружини почалися пологи, а через ускладнений дорожній рух він не може їхати в пологовий будинок і безпорадно стоїть вже довгий час." - зазначено в публікації.

Поліцейські вирішили не кидати чоловіка в біді і надали йому супровід. Завдяки цьому чоловік вчасно дістався до місця призначення і лікарі встигли надати допомогу його дружині.

Публікація патрульної поліції Києва: Facebook
Публікація патрульної поліції Києва: Facebook
Публікація патрульної поліції Києва: Facebook

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На опублікованому відео можна побачити, як патрульні по рації повідомили про те, що відбувається диспетчеру і супроводили автомобіль чоловіка.

Після того, як вагітну жінку забрали лікарі, схвильований чоловік подякував поліцейським за допомогу і зробив з ними спільне фото на пам'ять

"Дякую велике! Без вас би я три години їхав би точно" - сказав водій.

Нагадаємо, що львівські патрульні врятували переляканого малюка: "Скулив на балконі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччину повертається піший патруль: стежитимуть за вами ночами

Також, "Знай.uа" писав, копам дозволять зупиняти водіїв без причини: "Для профілактики"