У Києві не виключають можливості введення чергового локдауну. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко на своєму щоденному онлайн-брифінгу.

За його словами, такі заходи можуть бути прийняті в тому випадку, якщо ситуація з коронавірусом в столиці не почне поліпшуватися.

"Якщо ми втратимо контроль над ситуацією, то неминуче буде введення нового локдауну, як це вже відбулося в деяких європейських країнах", - зазначив Кличко.

Він попросив киян не розслаблятися і не забувати про необхідність дотримуватися заходів безпеки в умовах пандемії, а також нагадав про обмеження, введені в країні через карантин.

Додамо, що тепер вся країна живе за правилами, які до локдауну діяли в помаранчевих карантинних зонах. Зокрема, заборонені масові заходи, робота фітнес-залів і т. д.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків. Пощастить далеко не всім, а вакцинація буде проводитися в два етапи.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.