Під Києвом жінка оселилася в саморобному будиночку на клаптику землі, яка вважається однією з найдорожчих у столиці. Про це розповіли в сюжеті «ТСН».

Як повідомляється, 70-річна пенсіонерка живе одна, близьких родичів у неї немає. Встигла попрацювати і водієм трамвая, і продавцем, і співробітницею охорони. Після виходу на пенсію опинилася в селі, де у них з сестрою була ділянка і будинок.

Будинок сестри продали, а новий побудувати так і не змогли. Коли сестра поїхала з села, Алевтина Іванівна залишилася одна на ділянці і почала будувати свою «будку» - зібрала по селу викинуті віконні рами і склала з них стіни. Запрошений майстер спорудив грубку і дах.

У такому будиночку холодно, немає ніяких умов. На ділянку не проведена вода, колодязя теж немає. За водою доводиться ходити з відрами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Навколо будинку жінка ростить сад, але без поливу це складно. З компаньйонів у пенсіонерки - тільки рудий кіт.

Навколо ділянки височіють елітні садиби і котеджі, і Алевтині Іванівні неодноразово пропонували продати дорогу ділянку, але вона переїжджати не має наміру.

Нагадавши, пенсіонерка назбирала у дворі гору сміття розміром з будинок: там є і кулемет, і моторолер.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства.