На Дніпропетровщині, на малій батьківщині президента Володимира Зеленського, заростає бур’яном могила захисника України. Про це повідомляють місцеві мешканці, передає ресурс Litera.

Як зазначається, у занедбаному стані перебуває місце поховання загиблого в АТО Павла Чумака на кладовищі Краматоровки Тернівського району, місто Кривий Ріг.

Чоловік загинув на Донбасі ще 30 серпня 2019 року. Тоді з рідних у нього була лише 92-річна бабуся. Стареньку оформили в будинок милосердя, і не відомо, чи вона досі жива.

За могилою з власної ініціативи доглядає жінка, син якої також загинув на Донбасі і похований неподалік - Ірина Мещерякова. Вона вириває бур’яни, підгортає насип та розрівнює собачі сліди на могилі, але не знає, куди звертатися з приводу встановлення надгробка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Совкове виховання чиновників. Що ветеранів Другої світової не поважали, що Героїв України. З поваги гроші не навариш. А система не вистроєна і не працює», - обурюються люди.

«Родинам загиблих повинні давати матеріальну допомогу і не малу. Треба нагадати про себе, якщо забули, або місцева влада нехай потурбується», «Ті, що на місці "керують" - на що дивляться і чим думають? Вибирайте далі баранів!», «Яка ганьба...», - додають інші.

Тим часом в Україні мають з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед решти питань на засіданні уряду 23 грудня.