У Полтаві розгрібали купу сміття, яку назбирала в своєму дворі місцева мешканка. Завали сягали висоти її будинку, повідомляє «Суспільне».

Як зазначається, речі «на всяк випадок» власниця подвір’я Тетяна Приходько складала понад два десятиліття. Купу сміття вивозили комунальники, яким сусіди жінки вже втомилися жалітися на сморід та пацюків.

Свої «пожитки» полтавчанка віддавати на звалище не погоджувалася. Вона стверджує, що почала збирати речі через скруту – нібито чоловік і син у неї хворіли, а вона їм допомагала, а потім рідні її покинули напризволяще.

"Чоловік хворів, син хворів, усі хворіли. І вийшло, що я залишилась, що я їм допомагала, а сама залишилась. А мені що дісталось від цієї розрухи? Що дісталось, те й беру. Пригодиться. У господарстві і кулемет згодиться", ‒ пояснює жінка, жаліючись на дії комунальників та сусідів, які «і дня не дали, щоб прибрати».

Щоб завадити вивозити «багатства», жінка видерлася на гору і не підпускала комунальників. З двору вивезли вантажівку сміття, але купа не зменшилася.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: "Суспільне"
Фото: "Суспільне"

Фото: "Суспільне"
Фото: "Суспільне"

Жінка стверджує, що речі їй необхідні, десь там є її моторолер та візок.

Сусіди кажуть, що жінка страждає на психічні розлади.

Фото: "Суспільне"
Фото: "Суспільне"

Фото: "Суспільне"
Фото: "Суспільне"

"Вона трошки хвора. Довести цього ми не можемо, бо лише діти можуть її влаштувати в психіатричну лікарню. Син відмовився чотири роки назад її здавати. Поїхав в Ізраїль, там і живе. А вона збирає сміття кожен день та приносить мішки", ‒ діляться люди.

Тим часом в Україні мають з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед решти питань на засіданні уряду 23 грудня.