"Укрзалізниця" запустить нову електричку, яка курсуватиме за маршрутом "Київ-Тарасівка-Київ".

Детальніше про це розповідає прес-служба "Укрзалізниці".

У понеділок, 25 січня, в Києві запустили нову модернізовану електричку за маршрутом Київ-Тарасівка-Київ. Потяги по даному маршруту курсуватимуть виключно в робочі дні і переважно в піковий час дня (вранці і ввечері).

Електричка буде щодня (крім суботи та неділі) здійснювати 8 рейсів – по 4 вранці і ввечері. Перший поїзд відправлятиметься зі станції Тарасівка (Боярка) о 5:48 і прибуватиме на приміську станцію Київ-Пасажирський о 6:09.

Електричка / скріншот з відео
Електричка / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Розклад поїздів:

Зі станції Тарасівка: 5:48, 7:11, 8:31, 10:01, 16:47, 18:14, 19:26.

З приміської станції Київ-Пасажирський: 6:22, 7:44, 9:04 і в 16:06, 17:24, 18:45, 19:57.

Електричка зупинятиметься на станціях Караваєві Дачі, Київ-Волинський та Вишневе.

У прес-службі зазначили, що нові поїзди мають підвищений клас комфорту і велику швидкість. Зокрема, подолати відстань від Боярки до Києва потягу вдається за 21 хвилину. А з Вишневого - за 15 хвилин.

Одночасно в поїзді зможуть знаходиться 1000 пасажирів.

Нагадаємо, що Харківська підземка тріщить по швах у пік пандемії, пруть натовпами: "хочуть, щоб метро закрили?".

Як повідомляв портал Знай.иа, кияни масово скаржаться на термінали в метро, які не видають здачу після поповнення електронного квитка.

Також Знай.иа писав, що у харківському метро на станції "Історичний музей" неадекватний чоловік влаштував працівникам підземки веселий день, намагаючись підійти до краю платформи.