У Києві на станції метро "Почайна", поруч із зупинками міських електричок, українці влаштували справжню барахолку.

Відеоролик, зроблений очевидцями, публікує Telegram-канал "Киев Сейчас".

Просто біля залізничних колій люди торгують всякою всячиною. Зрозуміло, дозволу на торгівлю у продавців немає. Про дотримання карантину і санітарії говорити не доводиться.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Не Індія, але Київ. Ось таку барахолку влаштували на Почайній", - йдеться у підписі до відео.

Тим часом у Києві 94-річна бабуся заробляє на життя власною працею, продаючи поблизу станції метро «Почайна» власноруч сплетені панчохи і шкарпетки. Своєю справою бабця займається майже 30 років, до неї всі звикли і не женуть.

«Оце через те, що по телевізору показують, мене й не гонять. Бо всіх гонять, а мене – ні. Бо щоб люди дивилися, що я не прошу в такому віці, а ще ходжу на роботу», - ділиться жінка.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві патрульні поліцейські зуміли врятувати життя чоловіка, який втратив велику кількість крові.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині правоохоронці врятували піврічне немовля за яким зовсім не стежили батьки.

Нещодавно Знай передавав, що столичні правоохоронці врятували життя літній жінці, яка опинилася за півкроку до смерті.