У Києві в понеділок, 4 січня, був виявлений труп чоловіка. Про це повідомляє видання Mynizhyn.com, посилаючись на поліцію Ніжина.

Як повідомляється, тіло чоловіка було виявлено в одному з вагонів електрички "Ніжин — Київ". Повідомлення про страшну знахідку надійшло до правоохоронців від лікаря швидкої допомоги, якого на місце події викликали перелякані пасажири.

Прибувши на місце події, медики виявили вже неживе тіло, і нічим не змогли допомогти загиблому.

Точну причину смерті повинні встановити судмедексперти. За попередніми даними, на трупі відсутні будь-які свідчення насильницької загибелі.

Пізніше вдалося встановити, що померлий-житель міста Ніжин 1951 року народження. Його рідні розповіли, що того фатального дня чоловік вирушив до Києва з ділових питань.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ніхто особливо нікого не шукає... життєвий досвід... точно не випадково", "Ну і що? Буває", "Якщо пошукати - там ще й не таке можна знайти", - пишуть в коментарях до повідомлення українці.

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя масштаби трагедії зростають:"зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв Знай.uа під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай.uа, писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.