Українські компанії масово розривають контракти з блогеркою, яка образила і погрожує судом офіцеру ЗСУ Анатолію Штефану.

Детальніше про це розповів сам військовослужбовець на своїй сторінці в Twitter.

Відомо, що київська блогерка в TikTok Таїсія, під нікнеймом di.rubens, висловила підтримку на адресу Російської Федерації і образила офіцера Збройних Сил України Анатолія Штефана. Вона заявила, що Росія їй подобається більше, ніж США і Білорусь, що викликало переслідування з боку активістів і націоналістів.

Нещодавно Анатолій Штефан заявив, що багато компаній, які співпрацювали з Таїсією, розірвали з нею контракт на тлі скандалу. Зокрема, припинили співпрацю компанії "Nestle", "Торчин" і "Боржомі".

Пост Есперсо / скріншот
Пост Есперсо / скріншот

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Коментар Nestle / скріншот
Коментар Nestle / скріншот

Звернення Боржомі / скріншот
Звернення Боржомі / скріншот

Раніше компанія "Алло" повідомила, що також припиняє співпрацю з блогеркою, оскільки не поділяє її особистих поглядів.Це сталося після звернення колишнього лідера одеського "Правого сектору" Сергія Стерненко. У своєму блозі він висловив підтримку ображеному Анатолію Штефану і зажадав "Алло" припинити співпрацю з di.rubens.

Пост Алло / скріншот
Пост Алло / скріншот

Нагадаємо, що проросійську блогершу з Києва внесли в базу "Миротворця".

Як повідомляв портал Знай.иа, фанатка Путіна, яка зізнавалася в любові до Росії, накинулася на українського офіцера

Також Знай.иа писав, що скандальна російська співачка Юлія Чичеріна назвала " ДНР " Країною чудес