Скандал довкола української блогерки, яка на Майдані Незалежності зізнавалася у любові до країни-агресора Російської Федерації, набирає нових обертів.

Цього разу винуватиця скандального відео, блогерка di.rubens, записала ще один ролик, у якому назвала українського офіцера Анатолія Штефана «ганьбою армії» та пригрозила, що збирається позиватися на нього до суду.

Вона також стверджує, що проти чоловіка, який першим звернув увагу громадськості на обурливе відео, заведуть кримінальну справу.

У свою чергу Штефан відреагував на заяви блогерки та звернувся до громадськості із проханням підтримати його.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що ролик, у якому дівчині пропонують обирати між двома країнами, набрав понад 2,5 мільйони переглядів. Блогерка зі сміхом постійно обирає Росію, нехтуючи навіть Батьківщиною. Через обурення українців блогерці довелося видалити не лише цей ролик, але й всю сторінку в соцмережах.

Нагадаємо, Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна діва під хор та струнні переспівала непристойний хіт

Як повідомляв портал Знай.ua, Моргенштерна звинуватили в плагіаті

Також Знай.ua писав, Пугачова розсмішила реакцією на репера Моргенштерна