У Києві жінка-блогер переслідувала співробітницю поліції, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на матеріали правоохоронців.

За інформацією правоохоронців, блогер погрожувала слідчій «потойбічною помстою» через кримінальне провадження щодо її чоловіка.

Зібравши докази правопорушення за статтею «Хуліганство», вчинене 32-річним чоловіком фігурантки справи, слідча повідомила йому про підозру. Однак дружина підозрюваного спробувала залякати працівницю поліції, погрожуючи тій «магічними здібностями» та прокльонами, щоб слідча ухвалила незаконне рішення.

Оскільки це не спрацювало, блогерка почала психологічно тиснути на слідчу, надсилаючи на телефон поліцейської текстові та голосові повідомлення, що містять погрози життю і здоров’ю працівника поліції. Вона також лаялася, ображаючи слідчу і її родину.

Щодо дій блогерки відкрито кримінальне провадження, їй загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до трьох місяців.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Блогеркою-«відьмою» виявилася Олена Лоран, яка нещодавно розповідала, що в неї хотіли викрасти дочку. Вона в соцмережах заявила, що її житло штурмували спецпризначенці, а при обшуку вилучили в неї свічки, «магічні карти» і планшет дитини. В якості свідків у справі блогерка радить поліції викликати на допит бісів та чортів.

«Так, я не зрозумів, сезон полювання на відьом відкритий чи ні?», «Не думаю, що вона психічно здорова... маячня ж повна...», «Такі люди готові жерти гівно на камеру заради лайків! Вперед!», «У нас держава вже офіційно визнає силу ворожіння, привороту і відьом? Або ця історія виключно про психологічний тиск?», - дивуються українці.

«Буквально недавно вихваляла поліцію за запобігання викрадення дочки... а тут понесло? Про неї була передача про типу викрадення дитини. Ще тоді з'ясували, що вона з чоловіком хайпанули викрадення. Вже перейшла на таро ... Скоро буде закладки робити», - обурюються коментатори.

Нагадавши, українкам покажуть усі плюси і мінуси життя в цивільному шлюбі, залишитися або піти.

Як повідомляв портал Знай.uа, цивільний шлюб або штамп у паспорті, плюси і мінуси вільних відносин.

Також портал Знай.uа писав, що матерям-одиначкам дали пораду, як врятувати сім'ю і знайти собі чоловіка.