У Києві розшукують родичів чоловіка, який з травмованою ногою лежить під вікнами житлового будинку. Про це написали в телеграм-каналі KIEV 911.

Як повідомляється, чоловік не може самостійно пересуватися через травму коліна. Він бездомний, лежить під вікнами висотки, розташованої по проспекту Героїв Сталінграда 16 д.

Чоловік каже, що його звуть Ярослав Пальчук. Родичі у нього є - вони живуть в районі станцій метро "Мінська" і "Оболонь", але контакту з ним не підтримують.

Небайдужі городяни звернулися в службу роботи з бездомним, але в даний час всі місця у них зайняті, і вільних ліжкомісць немає.

Мешканці будинку допомагають потерпілому їжею, медикаментами, теплими речами. Однак на вулиці стоять сильні морози, і Ярослав може не вижити.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До лікарні чоловіка теж не забирають, навіть не виїжджають на виклик.

"Адміністрація Оболонського району, згадайте історію з індусом», - нагадують автори повідомлення.

Нагадаємо, що у Києві двірник-індієць замерз на смерть через сварку з начальником- " Ночуй на вулиці!"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.ua писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"