У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці. Про це стало відомо з повідомлення секретаря КМДА Володимира Бондаренка, розповіли у виданні «Vesti.ua».

Зазначається, що завершальному етапу реконструкції Шулявського шляхопроводу заважає цех №5 заводу «Більшовик», розташований на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Вадима Гетьмана.

У планах міської влади - подати до суду на Фондд держмайна і завод "Більшовик" з вимогою дати дозвіл на примусовий викуп цеху за 113,5 мільйонів гривень.

Однак у ФДМ, якому належить цех, оцінили його в 700 мільйонів гривень.

Незалежний оцінювач, найнятий столицею, встановив вартість цеху в сумі 200 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коли судовий спір буде вирішено і викуп все-таки відбудеться, цех знесуть і продовжать будівництво розв'язки. Роботи в такому випадку обіцяють завершити ще до кінця 2021 року.

Нагадаємо, раніше Кияни втрачають мільйони гривень у заторах: "з кожним роком все гірше"

Як повідомляє портал " Знай.ua» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер